- Autor: emveanclova
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata konzervovaná | 400 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 |
Cibule | 50 |
Mouka pšeničná hladká | 15 |
Máslo čerstvé | 15 |
Těstoviny vaječné Zátkovy (písmenka) | 150 |
Energetická hodnota celkem: 3467 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 145,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 867 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 36.3, SAFA (g): 2, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.